Toepassing

Door onze producten toe te passen op bestaande of nieuwe materialen kunnen wij de levensduur van het behandelde materiaal verlengen. Hierdoor kunt u duurzamer met grondstoffen omgaan en minder milieubelastend te werk gaan.
Het behandelde materiaal zal onder andere gemakkelijk te reinigen zijn omdat vuil zich niet of nauwelijks kan hechten aan het behandelde materiaal. Hiermee kan een kostenbesparing worden gerealiseerd op onderhoud en verbruik van reinigingsmiddelen èn het verbetert het visueel effect. Ook kan bij een aantal behandelde materialen een bacterie- en ziektekiemafstotende werking worden bereikt.
Onze productlijn bestaat uit een groot aantal standaard producten die op of in vele materialen toegepast kunnen worden, maar uiteraard kunnen wij ook producten in samenwerking ontwikkelen die voor een specifiek materiaal geschikt zijn.

Energiebesparing en geavanceerde technologische toepassingen

Automobiel behandeling

Infrastructuur en risico reductie

Bouw- en onderhoud toepassingen

Wilt u zich onderscheiden ten opzichte van uw collega's in uw branche?

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van reiniging & het aanbrengen van coatings, geven advies aan o.a. bouwbedrijven, ingenieursbureaus en architecten en verzorgen opleidingen voor uitvoerend personeel.

Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers in het vinden van unieke verbeteringen en oplossingen in uiteenlopende gebieden, die tot nog toe onbekend zijn binnen de betreffende branches.

Bent u op zoek naar innovatie, onderscheid, exclusiviteit of heeft u een probleem met een specifiek oppervlak, materiaal of product, neem dan contact met ons op om na te gaan wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.