Bio Producten

Verontreiniging

Behalve atmosferische vervuilingen die zich aan en op het oppervlak vastzetten kan vervuiling ook daaronder ontstaan op het materiaal van bv. metaal, kunststof of hout zelf. Metaal is het meest gevoelig voor oxidatie (roest, blauwgroene kopervlekken en dergelijke). Er kunnen ook, afhankelijk van verschillende vervuilingen, andere zichtbare en ontsierende verbindingen ontstaan. Plastic en kunststof wordt aangetast doordat UV-straling weekmakers afbreekt, waardoor het bros en dof wordt.

Schoonmaken

Voordat er met een coating of impregneermiddel kan worden begonnen dient het oppervlak grondig gereinigd te worden. De uitvoerende dienst van H2A Coatings BV reinigt het oppervlak en maakt het vet en stofvrij, verwijdert roest en aanslag, alvorens te beginnen met coaten of impregneren. Met onze nano en nano-hybride coatings kunnen wij elk oppervlak beschermen en voorkomen dat vuil en verontreinigingen het oppervlak aantasten. Tevens maken onze coatings schoonmaken erg eenvoudig, sneller, gemakkelijker en veel goedkoper te doen.

Bio producten

Reinigingsmiddelen

H2A Coatings BV maakt onder andere gebruik van Biologische reinigingsmiddelen. In het licht van de milieuvriendelijke doelstelling van ons bedrijf, hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe lijn van biologisch afbreekbare schoonmaak producten, gebaseerd op enzymen.

De Biologische reinigingsmiddelen (op basis van enzymen) die wij aanbieden zijn:

Bio Multicleaner Vloeibaar:

Dit is een industrieel reinigingspreparaat op basis van enzymen dat wordt gebruikt voor alle hygiënische reiniging (grootkeukens, horeca) en alle oppervlakken. Het wordt gebruikt bij de reiniging van ovens, afzuigkappen, friteuses, werkbladen, afwas, enz. Bio Multicleaner Vloeibaar kan ook buitenshuis worden gebruikt voor reiniging van kunststof en houten tuinmeubels, terrastegels, kunststof, hout, zonneschermen enz.
Bio Multicleaner Vloeibaar kan ingezet worden in de garage voor het reinigen van auto’s, motors, caravans, PVC.

BIO Sanicleaner:

Bio Sanicleaner is een veilig mild—alkalisch onderhoudsmiddel voor de dagelijkse reiniging van toilet, bad– en doucheruimten, sauna’s, zwembaden en dergelijke.
Het heeft een ontvettende en licht ontkalkende werking en door de aangename geur blijft de ruimte langdurig fris.

Deze BIO schoonmaakproducten zijn zowel voor industrieel gebruik als voor de consument verkrijgbaar.